Wie is Juno?

Laat ik me even voorstellen… ik ben Thierry, professioneel fotograaf en docent fotografie. Ik werk onder de merknaam Juno, dat bekt beter en je kan het ook makkelijker onthouden.

Ik ben al 12 jaar aan het werk als fotograaf en heb mijn ervaring opgelopen als o.a. stadsfotograaf van Halle en vaste fotograaf voor o.a. vele gemeentes, verenigingen, bedrijven en families… en daar ben ik zeer dankbaar voor dus wil ik iets teruggeven, vandaar deze website.

Ik ben al een aantal jaren aan het werk als lesgever fotografie voor o.a. The Photo Academy en Canon Academy en sinds 2 jaar voor Crescendo CVO in de campussen van Halle, Rode en Mechelen.

Ik put veel plezier uit te delen van mijn passie voor fotografie met zielsverwanten en geef vooral heel praktische en concrete tips en tricks waarmee je dadelijk aan de slag kunt.

Omdat ik in sommige aangeboden cursussen vaak een écht praktische aanpak mis organiseer ik zelf workshops en leermomenten voor kleine groepen en individuelen. Velen verkiezen immers een persoonlijke aanpak voor specifieke problemen en vragen… en dat kan ik je bieden met Juno’s Fotoschool.

Kijk gerust eens op mijn website rond en ontdek hoe ik je voor jou de wereld van de fotografie nog mooier en interessanter kan maken!

En euh… vind je niet wat je zoekt, stel me dan gewoon de vraag via het contactformulier

Graag tot binnenkort op één van mijn workshops of fotolessen!

Mijn andere websites kan u hieronder vinden:
https://www.juno-fotografie.be
https://blog.juno-fotografie.be
https://portfolio.juno-fotografie.be

Mijn Socials kan je hier vinden:

https://www.facebook.com/Junofotografie
https://www.instagram.com/junophotographer/